این مقام مسئول در جمع خبرنگاران در پایتخت ملی گفت: این بخش با چالشهای فنآوری متعددی مواجه است و استارتآپها میتوانند این موضوعات را بهعنوان یک فرصت تجاری برای خود بررسی کنند.
در بخش معدن هند، تولید به ارزش 7 میلیارد دلار هر سال اتفاق می افتد. در سطح جهان، هند چهارمین تولید سنگ آهن و پنجمین در تولید بوکسیت است. با وجود این، او در مراسم رونمایی از لوگوی اولین اجلاس استارتآپ ماینینگ گفت که اکثر استارتآپهایی که در حوزه فینتک، edutech، e-com و غیره هستند.
بهارادواج در مورد دامنه استارتاپها در این بخش گفت که بازیکنان با چالشهای تکنولوژیکی مختلفی روبرو هستند. در هنگام بارندگی و مه، انجام استخراج معدن به یک موضوع تبدیل می شود. در ارتباط با کارگران معادن زیرزمینی با چالش هایی مواجه است. استارت آپ ها می توانند فناوری هایی را برای غلبه بر چنین مسائلی توسعه دهند.
آنها همچنین می توانند تکنیک هایی را برای استخراج نیکل از کرومیت توسعه دهند که یک چالش است.
این مقام مسئول گفت: در این اجلاس، این وزارتخانه با شرکت کنندگان تعامل خواهد کرد و مشاهده خواهد کرد که چگونه این استارتاپ ها می توانند به فعالیت های بخش معدن کمک کنند و قابلیت های اکتشاف و افزایش تولید مواد معدنی مختلف را افزایش دهند.
داستان های مورد علاقه خود را کشف کنید
فریده ام نایک، وزیر مشترک، گفت که این نشست قرار است در 29 ماه مه در بمبئی برگزار شود. با همکاری IIT-Bombay سازماندهی می شود.
او گفت که حدود 150 استارت آپ در این رویداد که هدف آن ارتقای مشارکت کسب و کارهای عصر جدید در بخش معدن است، شرکت می کنند.